Vaalit on käyty – hulinat pois

Kiitoksia kaikille äänestäneille. Näyttää siltä, että joukkojen etulinjassa oleminen (eli kampanjasta vastaavana JyVin puheenjohtajana) ei auta henkilökohtaisten pyrkimysten eteenpäin menossa. Yritin ehkä myös haukata liian ison palan ja puhua liian isoista kokonaisuuksista. Onneksi meidän Vihreiden porukasta löytyi niitä ihmisiä, joilla oli selkeitä näkemyksiä ja viestiä. Summa summarum: olen tyytyväinen, että Vihreät saivat 7 paikkaa kaupunginvaltuustoon ja 11,1% äänistä. Voitto se ei ole, mutta ei myöskään tappio. Työ avoimemman Jyväskylän puolesta jatkuu. Ja mainittakoon, että aloitteeni avoimesta kulttuuri-, liikunta- ja nuorisolautakunnan kokouksesta meni läpi ja seuraava lautakunnan kokous 12.12.2012 Veturitalleilla on avoin ainakin nuorisovaltuustolle ja radioinnista Radio Hearin (www.hear.fi) kanssa neuvotellaan. Tämä on hyvä alku ja perintö seuraavalle lautakunnalle.

Vaajakosken Kohinoilla 12.8.2012. Kuva: Virpi Kauko

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *