Aloite pikaparkkipaikoista Monitoimitalon parkkipaikalle

Monitoimitalo on vilkas liikuntaharrastuspaikka. Monet alle kouluikäiset lapset tarvitsevat kuitenkin saattajan päästäkseen harrastamaan ohjattua liikuntaa. Monitoimitalon lähistön parkkipaikat täyttyvät kuitenkin aikuisten harrastajien autoista eikä tällaiseen lapsen vientiin ja hakuun tahdo löytää parkkipaikkaa. Monet pysäköivät autonsa myös pyöräteille ja pelastustielle, koska parkkitilaa ei löydy.

 

Aloite: Varataan vähintään 10 parkkipaikkaa Monitoimitalon parkkipaikalta lyhyeen enintään 15 minuutin parkkitilaksi arkisin 17-21. Parkkipaikkoihin merkitään selvästi, että ne on tarkoitettu lyhytaikaiseen pysäköintiin. Parkkipaikkoja Monitoimitalon lähistöllä on sinänsä riittävästi, paitsi silloin kun JYP pelaa SM-liigan mestaruudesta.

 

Jyväskylässä 23.5.2012

Petri Vähäkangas

Kulttuuri, liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsen

 

About the Author: Petri Vähäkangas

1 Comment

Leave A Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *